Poštovani gospodine/gospođo,

Ovim putem vas obaveštavamo da pokrećemo preventivnu kampanju dobrovoljnog korektivnog održavanja na određenom broju električnih bojlera.

Kod gore navedenih proizvoda, identifikovali smo greške u konstrukciji vezane za delove koji su korišćeni u njima. Uključeni modeli su sa kapacitetom od 50 do 150l i proizvedeni su u trećem kvartalu 2023.

Imajući u vidu bezbednost koju smo identifikovali kao rizičnu, rešili smo da sprovedemo kampanju da bismo izbegli rizik od strujnog udara koji je moguć u slučaju da korisnik ne ispuni zahteve opisane u uputstvima za upotrebu i održavanje.

Pošto smo mi kompanija veoma posvećena bezbednosti i društvenoj odgovornosti, razvili smo rešenje za tehničko održavanje koje se sastoji od zamene sporne komponente novom komponentom, u cilju sprečavanja opasnosti po zdravlje i imovinu.

Mi smo blokirali uključene uređaje za prodaju i povukli ih i opozvali tako da možemo nastaviti sa sledećim korakom – zamenom uređaja, nadoknadom troškova ili drugom alternativom koju izabere uključeni korisnik.

U slučaju da ste kupili električni bojler u periodu od juna - septembra 2023, molimo vas da proverite da li je vaš uređaj uključen u ovu kampanju, unosom serijskog broja u polje za pretragu u nastavku.

OVDE UNESITE SERIJSKI BROJ VAŠEG PROIZVODA

*Serijski broj počinje sa "2" i sadrži 17 ili 12 cifara, u zavisnosti od vašeg modela.